Menu Sluiten

Duurzame energie

Duurzame energie: zonnepanelen en boilers


Zonne-energie

Zonne-energie een onuitputtelijke energie die opgewekt wordt vanuit zonnestraling. De meest voorkomende toepassing is thermische zonne-energie. Dit betekent dat zonlicht omgezet wordt in warmte. Dit kan door middel van zonneboilers of zonnepanelen.


Zonneboiler

Zonne-energie wordt steeds meer toegepast bij het verwarmen van woningen en bedrijven. Naast verwarming van uw huis kan zonne-energie ook gebruikt worden voor de warmwatervoorziening. Dit kan door middel van een zonneboiler. U bewijst het milieu met zonne-energie ook nog eens een goede dienst.

Wij maken uitsluitend gebruik van de nieuwste, duurzame technieken die te combineren zijn met elke CV-ketel.
Wat voor u de beste optie, Prins techniek en montage legt het u graag uit.


Zonnepanelen

Naast zonneboilers installeren wij ook zonnepanelen. Een zeer effectieve manier om met zonne-energie om te gaan. Door de snelle vooruitgang van de techniek, zijn zonnepanelen ook voor de gewone mens de laatste jaren bereikbaar geworden. Ondanks dat in Nederland niet altijd de zon schijnt zijn zonnepanelen al snel rendabel. Veel mensen weten niet dat panelen ook stroom opwekken zonder dat de zon volop schijnt.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, of juist meer informatie of advies, Prins techniek en montage staat klaar voor u.

Tel: 06 57 61 79 88
Mail: info@prinstechniekenmontage.nl