Menu Sluiten

Installatie

Gas, water, elektra en riool,
Prins techniek en montage  verzorgd het voor u.


Gas

Of het nu is voor koken of verwarmen, wij zorgen er voor dat de gasleidingen op een veilige en professionele wijze bij u thuis of uw bedrijf aangelegd of onderhouden wordt. Niet alleen de aansluitingen maar zeker ook de manier van het leggen van de leidingen is erg belangrijk. Een goed en veilig gasleiding systeem is misschien wel het aller belangrijkste systeem waarmee u te maken heeft. Prins techniek en montage werkt dan ook uitsluitend met gecertificeerd materiaal. Gas is namelijk een zeer ontvlambaar product en de leidingen die door uw woning, schuur of bedrijf lopen moeten dus voor 100% betrouwbaar zijn. Het gaat ten slotte om uw veiligheid.


Water

Het klink zo simpel, kraan opendraaien en we hebben water. Maar voordat u het water daadwerkelijk uit uw kraan krijgt, moet het eerst een afstand binnen uw huis/bedrijf overbruggen.  Dit gaat vaak gepaard met meters lang leiding werk, met diversen bochten en opsplitsingen. Voor aanleg, uitbreiding en het onderhoud van installaties voor drinkwater en sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. Prins techniek en montage kan uitstekend zorg dragen voor wat wij zo gewoon vinden, een kraan die functioneert.


Electra

We gebruiken steeds meer apparaten en machines die stroom gebruiken. Dit betekend dat een degelijk en veilig electra-net niet meer is weg te denken. Of het nu gaat om op een kleine groepenkast of juist een grote groepenkast aan te sluiten/te plaatsen, Prins techniek en montage fikst het voor u. Stopcontacten erbij of alles vernieuwen, u zegt het maar.


Riool

Overal waar binnen en buitenshuis water gebruikt wordt, ontstaat afvalwater. Dit water moet op een verantwoorde wijze uiteindelijk naar het riool afgevoerd worden.  Maar ook het zogenaamde hemelwater moet op een verstandige manier afgevoerd worden. We krijgen met steeds meer hemelwater te maken wat gepaard kan gaan met wateroverlast. Veelal is dat makkelijk op te lossen, zodat u uw voeten droog kan houden. Prins techniek en montage kan voor u een riolering aanleggen, aanpassen, vervangen en/of repareren.


Wilt u aanpassingen of heeft u problemen met gas, water, electra of riool?
Maak dan gerust een afspraak, wij bespreken graag u wensen.

Prins Installatie en Techniek
Tel: 06 57 61 79 88
Mail: info@prinstechniekenmontage.nl