Menu Sluiten

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing: Airconditioning en Luchtbehandeling

Airco

Steeds vaker zien we airco ook in Nederland toenemen, dit komt o.a. omdat de temperaturen  gemiddeld per jaar wat stijgen. Maar ons land kent ook  een hoge vochtigheidsgraad, juist deze draagt al snel bij aan het gevoel van onbehaaglijkheid.
In een airconditioner worden warmte en vocht aan de lucht onttrokken. Hierdoor ontstaat een veel aangenamer woon en/of werkklimaat waar mensen zich prettiger bij voelen en hierdoor actiever worden. Een airconditioningsysteem biedt meer dan de gewenste verkoeling. Het levert ook schone en dus een gezondere lucht op. In één of meerdere vertrekken koelen of verwarmen met één apparaat, afzonderlijk regelbaar; het is allemaal mogelijk. Meestal is het mogelijk om zonder ingewikkelde verbouwingen en veel hak of breekwerk dit te realiseren. Het grote verschil tussen airconditioning en ventilatie is dat de ventilatie de lucht niet koelt en airco wel. Ventilatie zorgt alleen maar voor een verplaatsing van de luchtstroom in de kamer. Met airconditioning kunt u het binnenklimaat geheel naar uw hand zetten, het hele jaar door.

Prins techniek en montage, zet tijdens een afspraak graag alles op een rijtje en zorgt er voor dat u uw hoofd koel kan houden.


Luchtbehandeling, ventilatie en afzuiging

De markt voor luchtbehandeling-systemen, zoals ventilatie en afzuiging is tegenwoordig een belangrijk onderdeel voor woon, werk  en verblijfsruimten geworden. De vraag naar betrouwbare en innovatieve oplossingen worden steeds groter. Ventilatie en/of afzuiging van een afgesloten ruimte maakt het gebruik aangenamer en is in sommige gevallen zelfs verplicht, zeker in nieuwbouw.

Wilt u meer weten, wij bekijken graag ter plaatse de situatie voor een gedegen advies.

Prins techniek en montage
Tel: 06 57 61 79 88
Mail: info@prinstechniekenmontage.nl