Menu Sluiten

Water ontharding

Water onthardingssystemen


Water-ontharders zijn vandaag de dag beschikbaar op de markt om ”hard water” wat door uw leidingen en uit uw kranen stroomt om te zetten in ”zachtwater”. Het probleem van hard water, wat bestaat uit mineralen zoals calcium en magnesium veroorzaakt vele problemen en nadelen. Een waterontharder is de beste oplossing tegen kalk of beter gezegd hard water. Onderweg naar uw huis neemt water genoemde stoffen op. Hard water kan zeer schadelijk zijn voor u, uw machines en leef omgeving om diverse redenen.

Tijdens het verwarmen van hard water ontstaat ketelsteen. Dit ketelsteen is warmte isolerend en daarom slecht voor de warmteoverdracht in bijvoorbeeld een verwarmingselement. Ook zorgt de combinatie van hard water met zeep voor een grauwe neerslag van kalkstrepen. Hard water veroorzaakt kalkaanslag in uw keuken, badkamer en toilet maar ook in bijvoorbeeld leidingen en elektrische apparaten.

Wanneer men eenmaal een onthardingssysteem heeft aangeschaft, zal de bestaande kalk uit alle apparaten langzaam verdwijnen en wordt douchen of in een bad gaan een beleving. Mensen laten veelal horen, ”waarom heb ik dit niet eerder aangeschaft”. Duur is een relatief begrip hierin. Prins techniek en montage verteld u graag waarom een systeem aan te schaffen en verzorgd tevens het installeren voor u.

Meer weten, neem gerust contact op:
Tel: 06 57 61 79 88
Mail: info@prinstechniekenmontage.nl